Bubblin’ Moves -kollektiivi

Soundtrack tiedotteen lukemiseen

Koska vierivä kivi ei sammaloidu, joukossa tyhmyys tiivistyy ja mummokin lumessa sanoo: eteenpäin!

Me, Bubblin’ Moves -tanssikoulusta tutut dancehallin ammattilaiset esittelemme sinulle, rakas dancehall-toveri:

BUBBLIN’ MOVES -KOLLEKTIIVIN

Kollektiivin muodostavat Meri-Tuuli Hirvonen, Netta Puustinen, Susanna Kajander, Wilma Saartokoski, Emma Toivoniemi, Sophia Wekesa ja Petra Kirsi.

Toimintaamme ohjaa Bubblin’ Movesista tutut arvot: asiantuntijuutemme jatkuva kehittäminen, ammattimainen ote kaikessa toiminnassamme, dancehall-kulttuurin kunnioittaminen, tavoitteellinen dancehall-opetus ja ihmisten kohtaaminen kokonaisvaltaisesti lämminhenkisellä otteella.

Pyrimme tarjoamaan sinulle tunneillamme ja tapahtumissamme kokemuksen, jossa voit irtautua arjen pyörityksestä, saada energiaa ja tilaa olla yhteisössämme juuri sellainen, kuin satut sillä hetkellä olemaan.

Lisäksi meissä kaikissa asuva Dancehall madness pitää huolen, että naurua ja jonkinasteista sekoilua on luvassa aina ja kaikkialla!

Toimimme kukin itsenäisinä yrittäjinä, mutta uudistuksen myötä löydät kaikki tarjoamamme palvelut samasta osoitteesta: www.bubblinmoves.com, jossa voit myös ilmoittautua tunneille, workshopeihin ja muihin tapahtumiimme.

Bubblin’ Moves -kollektiivin kevään 2019 lukujärjestys julkaistaan nettisivuillamme ja somekanavissamme tiistaina 20.11.2018. Ilmoittautuminen syyskaudelle 2018 osallistuneille oppilaille aukeaa 20.11. ja uusille oppilaille 27.11.

UA-88668597-1