Bubblin’ Family = Bubblin’ Moves-oppilaat, Bubblin’ Crew & Queens of Everything.

Tilaa tanssishow tapahtumaasi, tanssijoita musiikkivideoihin, livekeikoille tai taustatanssijoiksi. Tanssiryhmien koot 2-50 henkilöä, kysy lisää: bookings@bubblinmoves.com

BUBBLIN’ CREW 2010

Bubblin’ Crew on kuusihenkinen dancehall crew, jonka päämäärä on esittää ja edistää autenttista jamaikalaista dancehallia ja dancehall-kulttuuria Suomessa. Bubblin’ Crew edustaa vahvasti katutyylistä crew-tanssia Suomen dancehall-skenessä.

Ryhmä syntyi, melkein sattumalta, vuoden 2010 alussa eri ikäisistä ihmisistä, joilla oli hyvin erilaiset tanssitaustat. Vuosien myötä ryhmä on saavuttanut nykyisen muotonsa: perustaja ja johtaja Bubblin’ Breezes, alkuperäisjäsen Zuzan, ja vuoden 2011 loppupuolella jäseniksi tulleet Sophia ja Emma, sekä 2015 mukaan tullut Dhq Wilma ja 2016  crewiin valittu Aino.

Kunnioituksesta tanssin juuria ja siihen liittyvää kulttuuria kohtaan he ovat matkustaneet Jamaikalle vähintään kerran vuodessa, alusta lähtien. Lajin alkulähteille meneminen on heille erityisen tärkeää. Alusta asti Bubblin’ Crew on treenannut säännöllisesti maailman parhaimmistoon kuuluvien dancehall-tanssijoiden kanssa, kuten Rifical Team, Elite Team, Black Eagles, Latonya Style, First Class dancers, Mystic Davis,  Supreme Blazers, John Bling, BG Dancerz, Blacka di Danca, M.O.B., Ghetto Legacy, Freshh Kidds, Collo Squad.

Bubblin’ Crew keskittyy tanssissaan enemmän ns. unisex / Jamaikalla pääosin miesten tanssimiin dancehall stepseihin (toisin kuin nimi antaisi ymmärtää!), mutta tanssivat ja esittävät show’ssaan toki myös ns. dancehall queen stylea akrobaattisine temppuineen. Esitykset rakentuvat yleensä tietyn teeman ja tarinan ympärille.

Bubblin’ Breezes on ryhmän johtaja ja pääkoreografi. Hän on matkustanut viime vuosina useamman kerran vuodessa Kingstoniin treenaamaan lajia ja oppien kulttuuria tanssin takana. Hän on Bubblin’ Moves “dancehall-tanssikoulun” perustaja, omistaja ja pääopettaja. Hänen työllään on omalta osaltaan ollut suuri vaikutus dancehall-tanssiskenen kasvamiseen ja kehittymiseen Helsingissä.

Bubblin’ Crew:n näkemyksen mukaan tanssicrewissä olemisessa on kyse ystävyydestä, yhteistyöstä ja tanssista nauttimisesta.

Kilpailut:

Voittaja: Finland’s Official Dancehall Crew Contest 2013.
Ehdokkuus: Favorite International Dance Crew, DanceJa Awards 2012 (ainoana ryhmänä Suomesta).
Voittaja: Helsinki Urban Dance Week Battle Night Dancehall 2 vs. 2 Battle, Sophia/Bubblin Crew & Nadja/Bubblin Stars.

Esiintymisiä artistien kanssa:

RDX, Elephant Man, Mr. Vegas, Konshens, Popcaan, Capleton, Jah Vinci, Stein. Tanssiesityksiä alk. vuodesta 2010 dancehall-klubeilla Helsingissä ja eri puolilla Suomea.

Mukana musiikkivideoilla:

Aidonia – Tip on your toe, Ding Dong – Wine up, Konshens- Couple Up, Munga – Party Hard, Shaggy Feat.Eve – Girls just wanna have fun, Mavado ft. Chi Ching Ching – Settle Down pt.2, Macka Diamond & Devina Burn – You like it, Lady Saw – Wife a wife, UEFA EURO 2012 Theme song, Melpo Mellz – Pose, Nopsajalka – School dayz, Raappana – Sateen ropinaa.

Bubblin’ Crew :

Touchdown (2013)
Ready! (2013)
Flashing Lights (2012)
Design Wine (2012)
Confidence (2012)
Move (***** get outta way) (2012)
Bubblin’ (2011)
Forward
 (2011)
Bubblin’ Cowgirl

 (2011)

QUEENS OF ******* EVERYTHING 2011

Buukkaa Queenit: everythingqueens@gmail.com

Queens of ******* Everything on vuonna 2011 perustettu dancehall-tanssiryhmä, joka on erikoistunut niin sanottuun dancehall queen styleen. Tyyliin kuuluu akrobaattiset temput ja tyttömäiset tanssiaskeleet, unohtamatta siistejä koreografioita, menevää dancehall-asennetta ja ripausta hulluutta!

Vuoden 2014 alusta ryhmä on pääosin treenannut ja koreografioinut omat show’nsa, ryhmän perustajan ja valmentajan Bubblin’ Breezes’n siirryttyä konsultoivaksi manageriksi ja ikuiseksi kannattajajäseneksi.

Ryhmä koostuu kuudesta tanssijasta ja on esiintynyt eri tapahtumissa perustamisestaan lähtien. Esiintymisiä on kertynyt muun muassa tapahtumista Helsinki Reggae Festival 2014, Ilosaarirock 2012 (Kuningassoundi), BoomBox Festival 2012 (Kuningassoundi), Reggae Explosion, Dancehall Saturdaze, Reggae Stomp ja Jamaica Calling.

Ryhmän voi nähdä mm. musiikkivideoissa Nopsajalka – School Dayz (2012), Norlan El Misionario feat. Coppershot – Rapapam Girl (2013), Raappana – Sateen Ropinaa (2013) &  I-on – Raidaa.

https://www.youtube.com/watch?v=aEBYSklm7Rw