Bubblin’ Family = Bubblin’ Moves -kollektiivin oppilaat, Bubblin’ Crew & Queens of Everything.

 

BUBBLIN’ CREW est.2010

Bubblin’ Crew on Suomen pisimpään toiminut dancehall-crew. Crew koostuu seitsemästä tanssijasta, jotka jakavat yhteisen dancehall-näkemyksen (ja rakkauden maihareita ja mustia vaatteita kohtaan!). Bubblin’ crew on esiintynyt, kilpaillut (ja voittanut: Battle of the year Nordic 2018, Battle for peace 2016, Finland’s best dancehall crew 2013, DHQ-kilpailut 2016 & 2017, HRF battle 2016, muutamia mainitaksemme) laajasti erilaisissa tapahtumissa sekä opettanut autenttista dancehallia vuosien ajan. 

Ryhmän jäsenet ovat saaneet oppinsa maailman dancehall-huipuilta, niin Jamaikalla kuin Suomessakin.Bubblin’ Crew edustaa vahvasti katutyylistä crew-tanssia Suomen dancehall-skenessä ja hallitsee sekä dancehallin maskuliinisen ”unisex”-puolen että naisellisen queen stylen.

Ryhmä syntyi, melkein sattumalta, vuoden 2010 alussa eri ikäisistä ihmisistä, joilla oli hyvin erilaiset tanssitaustat. Vuosien myötä ryhmä on saavuttanut nykyisen muotonsa: perustaja ja johtaja Meri-Tuuli, alkuperäisjäsen Susanna, ja 2011 jäseniksi tulleet Sophia ja Emma, 2015 mukaan tullut vuoden 2016 Dhq-kisavoittaja Wilma, 2016 crewiin valittu hallitseva Dhq Ainoja 2017 SM-kisakokoonpanosta mukaan napattu Suvi.

Dancehallissa Bubblin’ Crewia kiehtoo erityisesti sen raaka energia, ilmaisuvoima ja lajin yhteisöllinen luonne sekä loputtomat kehittymismahdollisuudet. Missiona on tehdä tanssitunnista kokemus, jossa tanssiin voi tempautua ja sitä kautta saada energiaa ja hyvää fiilistä. 

Facebook

Youtube

Instagram

Tsekkaa video:

https://youtu.be/dMryga-ROCs

 

QUEENS OF ******* EVERYTHING 2011

Buukkaa Queenit: everythingqueens@gmail.com

Queens of Everything on dancehallin naisellisempaan puoleen eli ns. queen styleen erikoistunut tanssiryhmä. Ryhmään kuuluu 6 tanssijaa: Netta (FIN DHQ voittaja 2012), Wilma (FIN DHQ voittaja 2016), Katju (FIN DHQ 2. sija 2017 ja 3.sija 2016), Nina (FIN DHQ 2.sija 2016), Katja (TWERK SM 2.sija 2018) ja Petra.

Ryhmä on esiintynyt lukuisissa erilaisissa tapahtumissa kuten clubeilla, festareilla, artistikeikoilla, musavideoilla ja yksityistilaisuuksissa. Jäsenet treenaavavat säännöllisesti jamaikalaisten ja eurooppalaisten tanssijoiden workshopeilla.