ILMOITTAUTUMINEN TÄLLÄ LOMAKKEELLA KEVÄÄN 2020 VIIKKOTUNNEILLE.

Huomio: Luethan säännöt ensin huolella. 

Oppilas sitoutuu maksamaan kausi/jaksomaksun tunneista, joille on ilmoittautunut.

Ilmoittautuminen on sitova heti sen lähettämishetkestä lähtien.

Jokaisella oppilaalla on kolme (3) korvausmahdollisuutta kevätkauden aikana. Ne voidaan suorittaa kaikilla tunneilla lukuunottamatta treeniryhmää.

Ilmoittautumista ei voi peruuttaa eikä muuttaa jälkeenpäin, vakavissa yli kuukauden kestävissä sairastapauksissa, joista on esittää lääkärintodistus toimitaan tapauskohtaisesti. Oppilaalla on velvollisuus ilmoittaa sairastumisesta heti sen tapahduttua.

Tunnit maksetaan laskulla, joka lähetetään oppilaan sähköpostiin laskutuspalvelun kautta viimeistään 14 vrk:tta ennen eräpäivää. Ota yhteyttä opettajaan, jos tarvitset lisää maksuaikaa laskulle.

Opettaja pidättää oikeuden aikataulu-, tunti- ja opettajamuutoksiin.

Workshop- ja tiiviskurssi-ilmoittautuminen osoitteeseen: bubblinmoveskollektiivi@gmail.com

Nimi

Sähköpostiosoite

Puhelin

Katuosoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Tunnit, joille ilmoittaudut

Kevään 2020 tunnit
Dancehall queen style alkeet-perustasoDancehall moves alkeet-perustasoDancehall moves edistyneetIntroduction to Dancehall Jakso AIntroduction to Dancehall Jakso BIntroduction to Dancehall Jakso CIntroduction to Dancehall Jakso DDancehall queen style keskitasoDancehall queen style edistyneet

Lisätietoja
Huomaa, että vahvistukset lähetetään manuaalisesti, joten annathan meille muutamia päiviä aikaa. Tunneilla on tilaa, niin kauan kuin lukujärjestyksessä ei ole merkintää TÄYNNÄ. Jos käytät gmailia, vahvistus saattaa mennä roskapostiin.

Olen lukenut säännöt ja ilmoittautuessani sitoudun maksamaan kausimaksun kokonaisuudessaan tai jaksot/erikoiskurssit, joille olen ilmoittautunut.

 

 

BUBBLIN' NEWS

Jamaikanterveiset!

26.01.2017 – bubblinmoves

Dhq Netta tuli juuri Kingstonista parin viikon treenireissulta. Kyselin pikaiset kuulumiset – lisää kuulette sunnuntaina 29.1. Jamaikantuliaisia-workshopissa, jossa Netta opettaa mimmityyliä ja Dhq Wili eli Wilma jäbämoveja. Paikkoja on vielä, tervetuloa nappaamaan uusimmat movet, biisit ja tunnelmat! Tyypillinen päiväsi Kingstonissa? Aamupäivällä yleensä chillattiin, otettiin vähän aurinkoa tai käytiin kaupassa tai hengailtiin (sometettiin!). Päivällä oli treenit…. Lue lisää »

Mahtuuko Dancehalliin herkistelyä?

24.11.2016 – bubblinmoves

Miksi tanssikoulussamme ei huudeta – miksi Muumimaailma syntyi? Olen vuosien saatossa silloin tällöin kuvaillut Bubblin’ Movesia Muumimaailmaksi. Mä oon pelännyt ja jännittänyt elämäni aikana kaikkea, mutta varsinkin opettajia. Kun aloin itse opettamaan tanssia, päätin, että teen kaikkeni, ettei ihmisten tarvitsisi pelätä. Tulin luoneeksi Muumimaailman, jossa viihtyvät kokemukseni mukaan ne, jotka arvostelevat itseään jo tarpeeksi niin, etteivät kaipaa… Lue lisää »

Minä & Dancehall: Susanna

25.06.2016 – bubblinmoves

“Ketkä haluis esiintyä messuilla?” Oli loppuvuosi 2009, olin käynyt Meri-Tuulin tunneilla EtnoFitnessillä muistaakseni kesästä saakka, osa niistä oli ollut reggaetonia – keväällä olin käynyt Heinin Ndombolossa ja muilla afrotunneilla. Edellisen kerran olin ollut tanssitunneilla teininä. Lähestyin, vähän itseni yllättäen, ja sanoin et, mua kiinnostais. Merkku vastasi rohkaisevalla, innokkaalla äänellä jotenkin et “joo ilman muuta!”. Ekan… Lue lisää »

1998- Dancehall Terrorists!

13.05.2016 – bubblinmoves

DANCEHALL TERRORISTS 1998-n.2011 Suomen dancehall-tanssijoiden ja -crewien historiasarjassa seuraavana on vuorossa Dancehall Terrorists eli Martina ”Ms. Sanchez” Simone  ”Suga Brown” Belinda “Chenill” Stephanie  “Luxxus”                   Miksi innoistuitte aikoinaan dancehallista? Miten crew’nne syntyi? Milloin aloititte? Aloitettiin toiminta vuonna 1998. Dancehall on muutaman meidän ryhmäläisten kulttuuria, koska ovat Jamaikalla… Lue lisää »

Miten dancehall tanssilajina tuli Suomeen?

27.04.2016 – bubblinmoves

Dancehallia opetetaan jo ympäri Suomen, ja Major Lazorin ja kumppaneiden myötä normityyppikin saattaa olla vihkiytynyt dancehall-musaan, vaikkei tanssilajia harrastaisikaan. Aijan kuvaamina aikoina 90-luvun alussa dancehall-musa oli ollut voimissaan jo kymmenisen vuotta, haastattelussa keskitytään nimenomaan dancehall-tanssiin Mitäköhän dancehallista mahdattiin tuumata kun tanssilajia esiteltiin kansalle ja tanssikouluissa ensimmäistä kertaa? Tähän kysymykseen ja moniin muihin on meillä onneksi nainen… Lue lisää »