Ei tullut kesää- mutta onneksi on Jamaika!!!

Bubblin’ Movesin jo viidettä kertaa järjestettävä tanssireissu Jamaikalle on työn alla juuri nyt. Paikkoja on jäljellä KOLME –  jos vähänkin alkaa reissu- ja tanssijalkaa kutkuttaa, laita asap mailia (info at bubblinmoves piste com), niin lähetän lisätietoa matkasta.

 

Reissulla on tarkoitus elää tanssia ja Jamaikaa niin paljon suinkin ehtii kahdessa viikossa. Se on loistava tapa aloittaa Jamaikan-matkailu, saat tanssitreenit valmiiksi järjestettynä, lennot ostettuna, majoitukset valittuna- ja ennen kaikkea oppaan paikan päällä 24h. Kingston ei ole iisein paikka mennä turistina töllistelemään, ja vaikka olisitkin kokenut travelleri, usein ainoa toimiva tapa tietää menoista on puskaradio, ja ekakertalaiselle aiheutuu tästä systeemistä melkoista säätöä.

 

Tällä reissulla saat siis varmasti ajastasi kaiken irti. Perinteisestä ryhmämatkasta ei sinänsä ole kysymys, ryhmän koko on 5-10, ja ohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista. Voit myös räätälöidä itsellesi omannäköisen matkan ja saat siihen neuvoja ja opastusta. Matkalaiset ovat mm. kiivenneet Blue Mountain-vuorelle, surffaneet Ocho Riosissa, käyneet päiväretkellä Strawberry Hillseillä – tai lojuneet altaalla rommi kädessä muun ohjelman lomassa.

 

Viime vuoden matkalaisten kokemuksia voit lukea nettisivuilla:

www.bubblinmoves.com/jamaika


Hintaa reissulle tulee n. 2000€ sis. Lennot, majoituksen, tanssitreenit, lentokenttäkuljetukset, sightseeing-päivän, biitsireissun, opastuksen 24/7 ja infot ennen matkaa. Mukaan voi ilmoittautua laittamalla sähköpostia: info at bubblinmoves.com

IMG_1058 IMG_1105 IMG_1114 IMG_1260 IMG_4092 IMG_4100 IMG_4271 IMG_4297 IMG_4315 IMG_4420 IMG_4479 IMG_4544

UA-88668597-1