Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kevään 2021 tunneille tehdään alla olevalla lomakkeella. Tunneille voi ilmoittautua niin pitkään, kun lukujärjestyksessä ei ole merkintää “TÄYNNÄ”. Kaikille tunneille otetaan maksimissaan 20 oppilasta.
Luethan ensin säännöt, joihin ilmoittautuessasi sitoudut:
  1. Oppilas sitoutuu maksamaan kausi/jaksomaksun tunneista, joille on ilmoittautunut. 
  2. Ilmoittautuminen on sitova heti sen lähettämishetkestä lähtien. 
  3. Jokaisella oppilaalla on kolme (3) korvausmahdollisuutta kauden aikana. Online-korvauksia voi tehdä rajattomasti. Korvausoikeus ei koske workshopeja eikä lyhytkursseja (la kurssit).
  4. Ilmoittautumista ei voi peruuttaa eikä muuttaa jälkeenpäin. Vakavissa yli kuukauden kestävissä sairastapauksissa, joista on esittää lääkärintodistus toimitaan tapauskohtaisesti. Oppilaalla on velvollisuus ilmoittaa sairastumisesta heti sen tapahduttua. 
  5. Tunnit maksetaan laskulla, joka lähetetään oppilaan sähköpostiin viimeistään 14 vrk:tta ennen eräpäivää. Ota yhteyttä opettajaan, jos tarvitset lisää maksuaikaa laskulle. 
  6. Tunteja striimataan mahdollisuuksien mukaan. Striimiin voi osallistua tunnille ilmoittautuneet oppilaat sekä muiden tuntien korvaajat. 
  7. Tunnit siirtyvät online-tunneiksi jos suositukset niin edellyttävät. Tästä ilmoitetaan sähköpostilla sekä facebook-ryhmässä. 
  8. Suosittelemme oppilaita liittymään Bubblin’ Moves- oppilasryhmään facebookissa, jossa jaetaan myös muuta infoa, kuten tiedot workshopeista ja tapahtumista. 
  9. Opettaja pidättää oikeuden aikataulu-, tunti- ja opettajamuutoksiin.

Nimi

Sähköpostiosoite

Puhelin

Katuosoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Tunnit, joille ilmoittaudut

Kevään 2021 tunnit
Dancehall queen style alkeet-perustasoDancehall moves alkeet-perustasoDancehall moves edistyneetIntroduction to Dancehall Jakso AIntroduction to Dancehall Jakso BIntroduction to Dancehall Jakso CIntroduction to Dancehall Jakso DDancehall queen style keskitasoDancehall queen style edistyneet

Lisätietoja
Huomaa, että vahvistukset lähetetään manuaalisesti, joten annathan meille muutamia päiviä aikaa. Tunneilla on tilaa, niin kauan kuin lukujärjestyksessä ei ole merkintää TÄYNNÄ. Jos käytät gmailia, vahvistus saattaa mennä roskapostiin.

Olen lukenut säännöt ja ilmoittautuessani sitoudun maksamaan kausimaksun kokonaisuudessaan tai jaksot/erikoiskurssit, joille olen ilmoittautunut.

Bubblin’ Movesilla sitoudumme turvallisemman tilan periaatteisiin: 

– Eri ihmisten taustoista, sukupuolista tai luokkataustasta, elämäntilanteesta, identiteetistä jne ei tule tehdä oletuksia, eikä niistä tule myöskään kysellä.

-Ole kunnioittava. Älä kyseenalaista toisen erilaisuutta.

-Anna tilaa. Huolehdi että kaikki tulevat keskustelussa kuulluksi ja pääsevät osalliseksi.

-Kunnioitamme ihmisten fyysisiä ja emotionaalisia rajoja.

-Tunneilla vallitsee kehorauha: Älä kommentoi muiden kehoja tai omaasikaan tavalla, joka voi aiheuttaa muissa epämiellyttävää oloa. 

-Tunneilla ei saa kuvata ilman lupaa

– Jos koet uhkaa, ahdistelua, syrjintää tai kohtaat muita ongelmallisia tilanteita, ota yhteys kollektiivin jäseniin.

UA-88668597-1