Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen syksyn 2023 tunneille on käynnissä

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Luethan ensin säännöt, joihin ilmoittautuessasi sitoudut:
  1. Oppilas sitoutuu maksamaan kausi/kurssimaksun tunneista tai kursseista, joille on ilmoittautunut. 
  2. Ilmoittautuminen on sitova heti sen lähettämishetkestä lähtien. 
  3. Jokaisella oppilaalla on kolme (3) korvausmahdollisuutta kauden aikana. Tunteja voi korvata ensisijaisesti onlinena tai koronatilanteen salliessa paikan päällä. Korvausoikeus ei koske lähtökohtaisesti workshopeja eikä lyhytkursseja, jollei muuten sovita.
  4. Ilmoittautumista ei voi peruuttaa eikä muuttaa jälkeenpäin. Vakavissa yli kuukauden kestävissä sairastapauksissa, joista on esittää lääkärintodistus toimitaan tapauskohtaisesti. Oppilaalla on velvollisuus ilmoittaa sairastumisesta heti sen tapahduttua. 
  5. Tunnit maksetaan laskulla, joka lähetetään oppilaan sähköpostiin viimeistään 14 vrk:tta ennen eräpäivää. Ota yhteyttä opettajaan, jos tarvitset lisää maksuaikaa laskulle. 
  6. Tunteja striimataan mahdollisuuksien mukaan, mutta opetus painottuu paikalla oleviin oppilaisiin.  Striimiin voi osallistua tunnille ilmoittautuneet oppilaat sekä muiden tuntien korvaajat.
  7. Tunnit siirtyvät online-tunneiksi jos suositukset niin edellyttävät. Tästä ilmoitetaan sähköpostilla sekä facebook-ryhmässä. 
  8. Suosittelemme oppilaita liittymään Bubblin’ Moves- oppilasryhmään facebookissa, jossa jaetaan myös muuta infoa, kuten tiedot workshopeista ja tapahtumista. 
  9. Opettaja pidättää oikeuden aikataulu-, tunti- ja opettajamuutoksiin.

Nimi

Sähköpostiosoite

Puhelin

Katuosoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Tunnit, joille ilmoittaudut

Syksyn 2021 tunnit
Dancehall Queenstyle Open LevelDancehall Moves Open Level

Lisätietoja
Huomaa, että vahvistukset lähetetään manuaalisesti, joten annathan meille muutamia päiviä aikaa. Tunneilla on tilaa, niin kauan kuin lukujärjestyksessä ei ole merkintää TÄYNNÄ. Jos käytät gmailia, vahvistus saattaa mennä roskapostiin.

Olen lukenut säännöt ja ilmoittautuessani sitoudun maksamaan kausimaksun kokonaisuudessaan tai jaksot/kurssit, joille olen ilmoittautunut.

Bubblin’ Movesilla sitoudumme turvallisemman tilan periaatteisiin: 

– Eri ihmisten taustoista, sukupuolista tai luokkataustasta, elämäntilanteesta, identiteetistä jne ei tule tehdä oletuksia, eikä niistä tule myöskään kysellä.

-Ole kunnioittava. Älä kyseenalaista toisen erilaisuutta.

-Anna tilaa. Huolehdi että kaikki tulevat keskustelussa kuulluksi ja pääsevät osalliseksi.

-Kunnioitamme ihmisten fyysisiä ja emotionaalisia rajoja.

-Tunneilla vallitsee kehorauha: Älä kommentoi muiden kehoja tai omaasikaan tavalla, joka voi aiheuttaa muissa epämiellyttävää oloa. 

-Tunneilla ei saa kuvata ilman lupaa

– Jos koet uhkaa, ahdistelua, syrjintää tai kohtaat muita ongelmallisia tilanteita, ota yhteys kollektiivin jäseniin.

UA-88668597-1