Ilmoittautumisvahvistusta ei ole kuulunut, onko ilmoittautuminen tullut perille/ mahdunko tunnille?

Vahvistukset lähettää elävä henkilö. Sen vuoksi vahvistuksissa menee tilanteesta riippuen 1-5 päivää. Jos tunnin kohdalla ei lue ”täynnä” lukujärjestyksessä, mahdut tunnille ja voit tulla sinne, vaikka et olisi saanut vielä vahvistusta. Kannattaa myös ensin katsoa roskapostikansio, jos vahvistus löytyisi sieltä.

Vahvistuksen mukana lähetetään tärkeä tiedote, luethan sen tarkkaan läpi.

 

Millä tunneilla voin korvata poissaoloja?

Poissaoloja voi korvata saman kauden aikana (syys/kevät/kesä) vapaasti etu- tai jälkikäteen samanpituisilla tunneilla. Otathan tämän huomioon jo ilmoittautuessasi, jälkikäteen emme valitettavasti voi tehdä mitään tilanteelle, jos korvaustuntipäivän tunnit eivät sovi aikataulullisesti sinulle. Korvaamaan voi tulla normaalihintaisille viikkotunneille (=kestävät koko kauden). Korvaamaan ei voi tulla lyhytkursseille/intensiivikursseille/valmennukseen/teemaworkshopeihin/pienryhmäkursseille.

Korvaustuntien määrästä ja korvaamisten hoitamisesta on vastuussa oppilas itse, emme valitettavasti pysty seuraamaan yksittäisten ihmisten poissaolotilanteita.

 

Voiko 5/10-kerran kortteja käyttää seuraavalla kaudella?

Kortit ovat voimassa ostokauden. Poikkeuksena vakavat sairastapaukset, joissa sairaslomaa on lääkärin määräämänä yli kuukauden.

 

Voiko korvauksia siirtää seuraavalle kaudelle?

Korvausoikeus on voimassa vain kuluvalla kaudella. Tämä johtuu siitä, että tuntien käynnistymisestä on päätetty ilmoittautuneiden oppilaiden määrän mukaan, josta maksetaan kulut= mahdollistetaan tuntien pyöriminen. Seuraavalla kaudella korvaustunteja käyttäessäsi käyttäisit tuntipaikkaa osallistumatta kuluihin, joka on valitettavasti mahdotonta, koska pienen tanssikoulun kyseessä ollessa, tuntimaksut menevät kulujen kattamiseen.

En ole saanut laskua, mitä teen?

Katso ensin roskapostikansio. Jos laskua ei vieläkään näy, laita sähköpostia info@bubblinmoves.com

 

Voinko maksaa tunnit käteisellä?

Voit, mutta ilmoita siitä ilmoittautumisen yhteydessä kirjoittamalla tieto ”lisätietoja”- kenttään.

 

Millä tunnilla kannattaa aloittaa?

Jos olet tanssinut dancehallia vuoden tai alle, suosittelemme aina aloittamaan Introduction to Dancehall-tunnista. Näin saat tekniikan, perusmovet ja sanaston haltuun varmasti, ja jatkossa edistyminen on helpompaa. Voit myös vaihtaa tuntia kesken kauden, jos tunneilla on tilaa.

Dancehall (dancehall reggae) on jamaikalainen katutanssi- ja musiikkilaji, joka syntyi 70-80-lukujen taitteessa. 

Kyse oli alunperin ollut paikasta, “Hallista” (engl. hall), jossa tanssitaan, jossa on käynnissä bileet. Jo nimestäkin juontuu sen sosiaalinen, bileissä tapahtuvan tanssimisen luonne.

Lajin erikoisuus on sen todella nopea uusiutuminen, uusia tansseja tulee jatkuvasti ja hyvän dancehall-tanssijan on tunnettava niin lajin historia, foundation kuin uusimmat stepsit. Laji elää ja kehittyy edelleen pääosin Kingstonin kaduilla ja bileissä – Bubblin’ Movesin opettajat treenaavat aktiivisesti maailman parhaiden dancehall-tanssijoiden opissa Suomessa ja Jamaikalla.

Bubblin’ Moves toimii yhteistyössä DanceJa:n ja DanceJa-tanssikoulun kanssa edistääkseen dancehallin laadukasta opetusta Suomessa.

 

SYKSY 2017

21.8.-15.12.2017, 17 viikkoa

 

Maanantai, Skatta; Katajanokan laituri 5 (Studio Tamborin tilat)

Ajalla 21.8.-30.10.:

17.30 Dancehall Moves 1/ Emma

18.30 Dancehall tekniikka, avoin taso/ Meri-Tuuli

19.30 Dancehall Moves 2/ Sussu

Ajalla 6.11-15.12.:

17.30 Dancehall Moves 1/ Emma

18.30 Kehonhuolto / Sanna

19.30 Dancehall Moves 2/ Sussu

 

Keskiviikko, Suvilahti; Kaasutehtaankatu 1 (Esitystaiteen keskus)

17.30 Introduction to Dancehall/ Dhq Wilma, Susanna & Emma

18.30 Dancehall Queen style 1/ Dhq Netta

19.30 Dancehall Queen style 2/ Dhq Wilma

 

Lauantai, Sörkkä, Aleksis Kiven katu 34 (Dance.fi:n tilat)

9.9.-7.10., 5 kerran intensiivikurssit

13-14.30 Introduction to Dancehall Queen style/ Dhq Aino

14.30-15.45 Dancehall & Twerk BOOTY!-intensiivi/ Petra

 

Introduction to Dancehall/ koko kauden kurssin teemajaksot:

Jakso A. 4 viikkoa 23.8. -13.9.2017: DANCEHALL MOVES/Dancehallin kehitys: Dancehallin juuret, ns. foundation-movet, teknikan perusteet, dancehall eri aikakausina 90-luvulta ns. middle skool-aikaan

Jakso B. 4 viikkoa 20.9.-11.10.2017: DANCEHALL QUEEN STYLE/Dancehall Queen style: Perustekniikka,  whinaukset, lantionkäyttö, uusimmat naiselliset dancehall movet + niiden yhdistelmät ja tyypillinen liikekieli.

Jakso C. 5 viikkoa 18.10.-8.11.2017: DANCEHALL MOVES/New school dancehall= dancehallin uusimmat movet 2017 + niiden yhdistelmät.

Jakso D. 4 viikkoa 15.11.-13.12.2017: DANCEHALL/ Party dances: Dancehallin sosiaalinen puoli! Dancehalliin olennaisena osana kuuluvat tanssit, joita tanssitaan tietyn biisin soidessa. Hikea ja kreisejä moveja sekä mies- että mimmityylillä.

HUOM! Tuntia ei 6.12. (itsenäisyyspäivä), korvaamassa voi käydä maanantain/keskiviikon millä tahansa tunnilla, joka ei ole merkitty “täynnä” lukujärjestyksessä. 

 

 

Seuraa nettisivuja ja Bubblin’ Movesin Facebookia.

 

Ilmoittautuminen:

Lomakkeella:
http://bubblinmoves.com/tanssikoulu/#ilmoittautuminen

 

Lue allaoleva ennen kuin ilmoittaudut, kiitos:

Jos et ole ennen tanssinut dancehallia, kannattaa aloittaa Introduction-kursseista. Toisesta tanssikoulusta siirryttäessä kannattaa ensin valita helpompi tuntitaso, ja vaihtaa sitten jos tunti tuntuu liian helpolta.

Opetus Bubblin’ Movesissa on tavoitteellista ja kurssimuotoista, on tärkeää että osallistut tunneille säännöllisesti.

Viikkotunneille ilmoittaudutaan pääasiassa koko kesä/syys/kevätkaudeksi. Introduction to Dancehall-kurssille voi ilmoittautua koko kaudeksi tai erillisille 4 viikon jaksoille, esimerkiksi hiomaan tai kertaamaan tiettyä tanssin osa-aluetta. Tunneille voi ilmoittautua missä vaiheessa kautta tahansa, mutta maksu on sama ilmoittauduttaessa viikoilla 1-3. Voit myös ostaa 5/10 tanssikerran kortin, joka on voimassa koko syyskauden, jos tunnilla on tilaa.

Kaikille tunneille voi vapaasti tulla kokeilemaan, lukuunottamatta intensiivikursseja. Jos ilmoittaudut kurssille, voit tulla tunnille vaikka et ole vielä saanut vahvistusta.

Tuntikuvaukset löytyvät erikseen kohdasta tuntikuvaukset. Kysy lisätietoa tuntien sisällöstä, opetusohjelmasta tai tasosta – vastaamme mielellämme (info@bubblinmoves.com)

Huomaa ilmainen kokeilutunti, jonka saat täyttämällä sähköpostisi Facebook-sivuiltamme löytyvään laatikkoon. Lomake ei valitettavasti toimi mobiililaitteilla.

Seuraa ilmoituksia Bubblin’ Movesin Facebook-sivulla opettaja- ja tuntimuutoksista ja muista dancehall-uutisista.

Tunteja ei pidetä: ke 6.12. (itsenäisyyspäivä), Queen style 1 – ja Queen style 2-oppilaat korvaavat tunnin muilla tunneilla kauden aikana. Introduction to Dancehall-kurssissa tämä on huomioitu kurssin hinnassa.

Lisätietoja: info (at) bubblinmoves.com

 

Toimipisteet & millä pääset perille:

Katajanokan laituri 5

Paikalle pääset sekä julkisilla liikennevälineillä että muutamassa minuutissa kävellen keskustasta. Tilojemme edessä on myös runsaasti parkkipaikkoja.

Raitiovaunut 4, 1, 1A, 2, 7A, 7B.

Suvilahti, Esitystaiteen keskus, Rakennus 6, 2. krs, Kaasutehtaankatu 1.

Bussilla Sörkän rantatielle, pysäkki “Suvilahti” tai metrolla Kalasatamaan + kävely tai metrolla Sörnäisiin + kävely alas Vilhonvuorenkatua, poikki Sörkän rantatien ja olet Suvilahden alueella. Helppo maamerkki on ravintola Lämpo, Esitystaiteen keskus sijaitsee sitä vastapäätä.

Aleksis Kiven katu 34, dance.fi-tilat.

Raitiovaunu 9 tulee lähes suoraan oven eteen keskustasta ja Pasilasta. Sörnäisistä on max. 10 minuutin kävelymatka. Nro 8 spåralla Hesarille on myös varteenotettava vaihtoehto, siitä kävelymatkaa reilu viisi minuuttia.

 

INTRODUCTION TO DANCEHALL: DANCEHALL-TANSSIJAN KÄSIKIRJA on julkaistu!

Introduction to Dancehall-opas kertoo sulle kaiken sen , mitä ei tanssitunnilla ehditä puhua, ja aika paljon enemmänkin! 69 sivuun on tiivistetty mielestäni oleellisin dancehallista tanssilajina sekä vinkit ja linkit.

Saat selkeän ja loogisen tietopaketin, jonka jälkeen ymmärrät Dancehall-tanssilajia ja kulttuuria. Myös edistyneemmille dancehall-tanssijoille on kirjasta varmasti tueksi treeniin: Eräs dancehall-opettaja juurikin kommentoi tämän olevan:”Selkein ja kattavin tietopaketti dancehallista, jota olen koskaan nähnyt”.

Dancehall ei ole vain tanssilaji ja musiikkigenre – se on kokonainen kulttuuri. Kun ymmärrät paremmin kulttuuria tanssin takana tai sen ympärillä paremmin sanoakseni, kehityt tanssissakin eri tavalla – tämän olen todistanut kahdentoista dancehall-vuoteni varrella lukemattomia kertoja! Elävinä todisteina pidän alunperin oppilaikseni tulleita tanssikouluni nykyisiä dancehall-valmentajia, opettajia, dancehall queeneja ja dancehall-tietäjiä, jotka ovat Suomen huippuja.

Tsekkaa infot ja osta omaksesi.

 

Welcome to join the Bubblin’ Family!

TUNTIKUVAUKSET

Bubblin’ Movesin dancehall-tunnit on jaoteltu kahteen tyylisuuntaan; Dancehall queen styleen ja Dancehall moves-tunneiksi. Introduction to Dancehall- ja Dancehall I-intensiivikursseilla käydään dancehallin perusteita läpi molempien tyylien osalta.

DANCEHALL QUEEN STYLE?

Dancehall queen style- tuntinimitys tulee Dancehall queen-kilpailuista, joissa naistanssijat, “Dancehall Queenit” ottavat toisistaan mittaa tanssimalla mitä mielikuvituksellisimmissa asuissa, rohkealla tyylillä. Tanssiin kuuluu itsevarma asenne, seksikäs liikekieli ja akrobaattiset elementit, mm. päälläseisonnat ja spagaatit. Tanssityylin juuria voit fiilistellä esim. tämän videon kautta, tai katsomalla legendaarisen Dancehall Queen-leffan! Modernimpaa tyylinäytettä lajista löytyy esimerkiksi tästä videosta.

DANCEHALL MOVES?

Dancehall moves-tuntinimitys kuvaa Bubblin’ Moves- tanssikoulussa sekä miesten että naisten tanssimaa dancehallia. Jamaikalla tanssijoista n. 90% on miehiä, niin ollen dancehall on lähtökohtaisesti siellä miesten tanssi, joka näkyy liikekielessä. Moves-tunneilla treenataan sekä old school/foundation-stepejä, että uusimpia moveja Kingstonista unohtamatta tanssin kulttuurisidonnaisuutta. Tyylinäyte old school-meiningistä tässä, ja modernimpaan menoon voit tutustua täällä. Lisää videoita alla olevien tuntikuvausten mukana.

Introduction to Dancehall Moves & Queen style/koko kauden kurssi:

Introduction to Dancehall-kurssilla otetaan haltuun kaikki dancehallin tärkeimmät osa-alueet. Tunti etenee neljässä jaksossa teemoittain (kts. kuvaukset alla). Tunnilla harjoitellaan lajille ominaista asentoa ja liikekieltä niin queen stylessa kuin moveseissakin. Käydään läpi lajisanastoa ja tanssien/stepsien nimiä. Treenataan vanhoja ja uusia tansseja, dancehallin tekniikkaa ja lyhyitä koreografioita. Erilliset jaksot on varattu myös dancehalliin olennaisesti kuuluvien ns. party dancejen harjoitteluun.  Introtunteja suositellaan myös edistyneemmille oppilaille perusasioiden tai tietyn osa-alueen kertaamiseen/vahvistamiseen. 

Jakso A. 4 viikkoa 23.8. -13.9.2017: DANCEHALL MOVES/Dancehallin kehitys: Dancehallin juuret, ns. foundation-movet, teknikan perusteet, dancehall eri aikakausina 90-luvulta ns. middle skool-aikaan

Jakso B. 4 viikkoa 20.9.-11.10.2017: DANCEHALL QUEEN STYLE/Dancehall Queen style: Perustekniikka,  whinaukset, lantionkäyttö, uusimmat naiselliset dancehall movet + niiden yhdistelmät ja tyypillinen liikekieli.

Jakso C. 4 viikkoa 18.10.-8.11.2017: DANCEHALL MOVES/New school dancehall= dancehallin uusimmat movet 2017 + niiden yhdistelmät.

Jakso D. 4 viikkoa 15.11.-13.12.2017: DANCEHALL/ Party dances: Dancehallin sosiaalinen puoli! Dancehalliin olennaisena osana kuuluvat tanssit, joita tanssitaan tietyn biisin soidessa. Hikea ja kreisejä moveja sekä mies- että mimmityylillä.

HUOM! Tuntia ei 6.12. (itsenäisyyspäivä), tämä on huomioitu jaksokohtaisissa hinnoissa. Jos ilmoittaudut koko kaudelle, voit korvata itsenäisyyspäivän tunnin vapaasti millä tahansa mulla tunnilla kauden aikana.

Dancehall Queen style 1:

Tunnilla harjoitellaan tanssimovejen, tekniikkaharjoitusten ja koreografian lisäksi olennaista lajisanastoa, liikkeiden nimiä niiden treenaamisen yhteydessä, eri aikakausien tansseja, freestyleä ohjattuna ryhmässä, bootyn ja lantionkäyttöä omana muutaman kerran teemajaksona, uusia mimmimoveja ja dancehallin perusakrobatiaa kukin tasonsa mukaan. Tunti sopii Introduction to Dancehall-kurssin käyneille tai Queen style-perusteet kurssilaisille ja kaikille, joilla on perustiedot- ja taidot Dancehall queen stylesta.

Dancehall Queen style 2:

2-tason tunti on tarkoitettu edistyneille tanssijoille, joilla perustanssi on jo vahvaa ja liikkeiden nimet, dancehall akrobatia- ja tekniikka hallussa.  Tunnilla tehdään rinki- ja freestyleharjoituksia pareittain ja yksin. Videot kevään 2014 Queen style 2 esityskoreoista: Dutty Wine .

Kaikilla Dancehall Queen style-tunneilla opetellaan winaus/isolaatiotekniikkaa, “mimmimoveja” nimineen; vanhoja ja uusia. Liikekielen, vartalonhallinnan ja perusasennon treenausta, peffansheikkausta mitä moninaisemmilla tavoilla! Yleisimpiä lajiin kuuluvien akrobatiatemppuja. Freestylausta tunnin tason mukaisesti. Koreografioita, joissa yhdistetään tanssia ja akrobatiaa tunnin tason mukaisesti. Tanssiohjeiden tulkintaa biiseistä, korvan harjoittamista siihen, että osaa tanssilla tulkita lyriikoita. Lajityypillistä asennetta & ilmaisua.

Dancehall Moves 1:

Syksyllä 2017 Moves 1-tunnilla keskitytään vahvan dancehall-liikekielen ja energian löytämiseen tanssiin lyhyiden liikeyhdistelmien kautta. Lähdetään syventämään dancehall-tekniikan- tyylin ymmärrystä ja toteutusta. Lämmittelyinä tehdään moveja eri aikakausilta. Loppukaudesta treenataan joulunäytöskoreo. Tunti sopii vähintään Introduction to Dancehall-kurssin (1 lukuvuosi) käyneille tai muuten jo dancehall-taustaa omaaville.

Dancehall Moves 2:

Moves 2-tunti on tarkoitettu edistyneille tanssijoille, joilla lajin perustuntemus on jo vahvaa niin teoriassa kuin käytännössäkin: liikkeiden nimet, eri tyylit ja tekniikka myös eri aikakausilta on jo hallussa hyvin, mutta ennen kaikkea tanssi on energistä, tiukkaa, liikekieli lähenee autenttista ja freestylaus sujuu itsenäisesti.

Syksyllä 2017 keskitytään oman tyylin löytämiseen, ilmaisuun, ja freestyleharjoituksiin. Tunti sopii vähintään kolme vuotta dancehallia aktiivisesti treenanneille.

Dancehall tekniikka:

Katsot jamaikalaisia tanssijoita, mutta MIKSI SE OMA TANSSI ei näytä samalta?  Hyväksi, ellei jopa loistavaksi dancehall-tanssijaksi tulemiseen tarvitaan:

Tekniikkaa
Treeniä
Malttia

Käydään läpi vartalon osittain tekniikkaa, asentoa, liikekieltä tämän hetken tärkeimpien movien kautta sekä kokeillaan mitä eriskummallisempia harjoituksia autenttisen liikekielen ja tekniikan löytymiseksi. Tekniikkatunti sopii jokaiselle tasoon katsomatta, ja sanoisin, että olisi lähes pakollinen jokaiselle, joka haluaa kehittyä dancehallissa ja ehkäistä loukkantumisia. Tekniikkatunnilla syksyllä 2017 keskitytään maskuliiniseen dancehalliin.

Palautetta kesän tekniikkatunneista:

“Aloin vasta nyt oppia soveltamaan käytännössä sitä, mitä mulle on selitetty tanssitunneilla vuosia.”
“Keskivartalo! Käytä keskivartaloa!” Tätä kuulee tunneilla usein, mutta merkitys voi jäädä epäselväksi. Tekniikkatunnilla käydään yksityiskohtaisesti autenttista vartalonkäyttöä. Pitempäänkin tanssineet saa irti treeneistä, mutta tästä olisi paras aloittaa kaikkien. Parantaa huomattavasti tanssityyliä ja suojelee vammoilta ja kolotuksilta. Tunnilla on myös hauskaa, vaikkei riehuta kokoajan täysiä.”
“Pitäisi olla pakollinen kaikille harrastajille!”
“Toolboxista sai tosi hyviä työkaluja jatkoa varten, jotka helpottaa uusien movejen omaksumista oikeaoppisesti.”
“Oppi hahmottamaan miten perustekniikka-asiat toistuu aina uudelleen eri moveissa”
“Opin hahmottamaan omat haasteeni paremmin ja pystyn jatkossa keskittymään niihin. Kun kiinnitettiin huomiota turvalliseen tapaan liikkua ja vammoja välttäen niin uskallan tanssia jatkossa rohkeammin”
“Tämähän kirkasti ruumiin ja mielen tuntemaan ja ajattelemaan omaa tanssia uudesta näkökulmasta. Avasi aivojen lukkoja vuosienkin jälkeen”
“Opit säilyttämään oikean asennon erilaisissa moveissa. Tanssi näyttää autenttisemmalta. Oppii miettimäön ja analysoimaan uusia moveja jatkossakin (esim. erittelemään asentoa, käsiä, energiaa jne.)”
“Tekniikkakurssilla saa kokonaisvaltaisen kuvan lajista. Omaa oppimistani edisti se, että käytiin kehonosittain läpi, mistä tietty liike koostuu. Tulevaisuudessa osaan jakaa liikkeen osiin niin ), että lopputulos näyttää siltä miltä pitäisi.”
“Tosi hyödyllisiä olivat juuri dancehall-tanssijoille sopivat kehonhuoltoliikkeet. Nyt ei tarvitse mennä salille nostamaan 100kg, kun tietää tarkalleen ne lihakset, joita tarvitsee tukea ja kehittää”

KEHONHUOLTO: PILATES/SOMATIC STRECHING/JOOGA

Pilatesta, somatic stretchingiä ja joogaa yhdistävä tanssijan kehonhuoltotunti.

Pilates on laaja kehonhallinnan kokonaisuus, joka kuuluu samaan ryhmään muiden somaattisten menetelmien kuten Aleksander- tekniikka ja Feldenkrais kanssa. Pilatesharjoittelu palauttaa tehokkaasti tasapainon kehon ja mielen välille. Se tuo voimaa, elastisuutta, koordinaatiota ja kontrollia kehoon. Tunneilla huomio suunnataan liikkeen ja oman kehon aistimiseen. Aluksi edetään rauhallisessa tahdissa keskittyneesti, hengityksen merkitystä korostaen. Tunti etenee asteittain avauksista, läsnäolosta, sekä linjauksista matolla tehtäviin harjoituksiin. Matolla harjoitetaan tehokkaasti koko kehoa, erityisesti syviä vatsalihaksia ja keskivartaloa eli “Power Housea” joka ylläpitää ryhtiä ja pitää selkämme terveenä. Harjoituksia tehdään esimerkiksi selinmakuulla, nelinkontin, kylkimakuulla sekä vatsamakuulla. Tunnin aikana kunnioitetaan pilateksen perusperiaatteita: hallintaa, keskustan käyttöä, keskittymistä, hengitystä, täsmällisyyttä ja liikkeen virtausta eli flow:ta. Somatic Pilates -opettajan Sannan tavoitteena on, että hänen tuntinsa jälkeen jokainen olisi askeleen lähempänä omaa kehoaan sekä kokisi iloa ja hyvää oloa

DANCEHALL & TWERK BOOTY!-INTENSIIVI

Pyllytanssin intensiivikurssi!

Tämän hetken kuumimmista lajeista dancehallista ja twerkistä ammentava Booty! intensiivi lauantaisin.

Twerkkaus, bumpa shake, bubble butt, bootyshake – rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta kaikissa pääosassa on peffan heilutus suuntaan tai toiseen. Sheikkaamisen, vahvan asenteen ja kehopositiivisuuden lisäksi tunneilla opit kehonhallintaa ja treenaat huomaamatta keskivartaloa ja reisiä.

Tunnilla ei tehdä pitkää koreografiaa, vaan tavoitteena on pitää hauskaa ja sheikata bootya niin paljon kun sielu sietää ja kunto kestää!
Avoin taso!

 

Dancehall Akrobatia:

Tunnilla treenataan dancehallissa tyypillisesti käytettyjä akrobaattisia liikkeitä, kuten päälläseisontaa, käsilläseisontaa, siltakaatoja, spagaatteja jne. Tunti on avoimen tason tunti, opettaja antaa liikkeistä eri tasoisia variaatioita.

Dancehall akrobatiatuntia ei ole tällä hetkellä lukujärjestyksessä, mutta voidaan toiveesta toteuttaa lyhytkurssina.

UUSI MOVES-KISARYHMÄ (Koetanssi ma 28.8. klo 20.30 Skattalla!)

Koetanssi Bubblin’ Crew:n Emman ja Sussun luotsaamaan kisaryhmään järjestetään syyskuussa, ja harjoitukset aloitetaan loppukaudesta. Seuraa Fb-sivua aikatauluista. Harjoitukset perjantaisin klo 19-20.30. Kisaryhmään tulevat sitoutuvat käymään ryhmän treenien lisäksi vähintään yhdellä dancehall moves-tunnilla viikossa.

Kokeilutunti ilmainen uusille oppilaille! Saat kokeilutuntilipun liittymällä sähköpostilistallemme syöttämällä osoitteen alta löytyvään laatikkoon.

TAHDON ILMAISEN DANCEHALL-TUNNIN!

Sähköposti

Pääset samalla mukaan postituslistallemme, jossa saat ajankohtaista Dancehall-tietoa.

Jos olet epävarma tasostasi, kysy neuvoa: info (at) bubblinmoves.com

Kokeilutunti ilmainen uusille oppilaille! Saat kokeilutuntilipun liittymällä sähköpostilistallemme syöttämällä osoitteen alta löytyvään laatikkoon.

TAHDON ILMAISEN DANCEHALL-TUNNIN!

Sähköposti

Pääset samalla mukaan postituslistallemme, jossa saat ajankohtaista Dancehall-tietoa.

HINNASTO SYKSY 2017

(21.8.-15.12.2017, 17 viikkoa)

KOKO KAUDEN KESTÄVÄT KURSSIT

60min. tunnit:

1 vkotunti: 238€ (17t.)

2 vkotuntia: 442€ (34t.)

3 vkotuntia: 605€ (55t.)

4 vkotuntia: 645€ (72t.)

Anytime 650€, kaikki tunnit ma & ke koko syksyn (sis. myös Dancehallin tekniikka-tunnin, ei sisällä kisaryhmiä eikä perjantain & lauantain lyhytkursseja). ANYTIME-kortilla tanssitunnin hinnaksi jää muutama hassu euro!

Dancehall tekniikka, 10 viikkoa 150€ ainoana kausituntina, 125€ muiden kausimaksullisten tuntien lisänä. Ei lisäalennuksia.

Kehonhuolto, 6 viikkoa, 60€. Ei lisäalennuksia.

75min. tunnit:

Lisää yllä mainittuihin hintoihin 25€, jos otat yhden 75min. viikkotunnin.

Introduction to Dancehall:

1 x neljän viikon jakso: 56€, voit valita niin monta jaksoa kuin haluat.

Koko kurssi: 238€, eräpäivät ja säännöt kuten muissakin kausimaksuissa. Huomaa, että 6.12. ei ole tuntia, tämä korvataan kauden aikana jollain muulla tunnilla.

INTENSIIVI/LYHYTKURSSIT:

Introduction to Dancehall Queen style-intensiivi, 5 viikkoa:

89€, sis. 5 x 90min. tunnit.

Dancehall & Twerk Booty!-intensiivi, 5 viikkoa:

75€, sis. 5 x 75min. tunnit.

10 kerran kortti 150€

5 kerran kortti 80€

Drop in 17€

Tärkeää:

Tunnit maksetaan laskulla, joka lähetetään viimeistään 14 vrk:tta ennen eräpäivää sähköpostiisi.  Voit maksaa myös liikuntaseteleillä (Smartum/Edenred), ilmoita siitä ilmoittautumisen yhteydessä lisätiedot-laatikossa. 5/10 kerran kortit, kertamaksut ja kokeilutunnit maksetaan käteisellä/ liikuntaseteleillä paikan päällä ensimmäisellä kerralla.

Opiskelija-alennus 10% koskee kausi-ilmoittautumisia, poikkeuksena kisaryhmät, intensiivikurssit ja lyhytkurssit (myös Introduction-kurssin jaksot), joista ei alennuksia.

Kausilasku voidaan maksaa 1-2 erässä.

Syksyn eräpäivät: 21.8 (yhdessä erässä maksaville, tai maksun 1.erä) ja 15.10. (2.erä). Lyhytkurssit ja erilliset jaksomaksut maksetaan aina yhdessä erässä. Ota yhteyttä, jos tarvitset lisää maksuaikaa tai muita järjestelyjä – everything’s gonna be alright!

Opetus Bubblin’ Movesilla on kausimuotoista, ja tavoitteellista – voit tulla mukaan osaksi kautta tai kertakorteilla, tällöin otathan kuitenkin huomioon, että ryhmällä on koreografia tai tietyt oppimisprosessit ja rutiinit käynnissä, joita ei enää kerrata jokaisella kerralla. Poissaoloja voi korvata vapaasti muilla viikkotunneilla, tällöin opettaja etenee ryhmän vakituisten oppilaiden tahdissa.

Laskutiedusteluihin ja ilmoittautumiskysymyksiin emme valitettavasti voi vastata Facebookissa, otathan yhteyttä sähköpostilla info at bubblinmoves piste com

DANCEHALL MOVES-tunnit


Meri-Tuuli Hirvonen “Bubblin’ Breezes” (Bubblin’ Crew)

BB_5

Bubblin’ Movesin perustaja ja omistaja. Bubblin’ Crew:n ja Queens of Everything-crewien perustaja.

Opettaa tunnit: Suunnittelee tuntien opetusohjelman yhdessä opettajien kanssa, Syyskaudella 2017 valmentaa Get there!-valmennukseen osallistuvia, Dancehallin tekniikkaa ja mahdollisesti vierailee muilla tunneilla.

Meri-Tuuli tunnetaan Suomessa lajin autenttisen tyylin puolestapuhujana, dancehall-kulttuuritietous kuuluu opetukseen tiiviisti. Opetuksessaan hän painottaa foundationin ja old skool-tanssien tärkeyttä autenttisen liikekielen löytämiseksi. Meri-Tuuli on opettanut useita lajia tällä hetkellä opettavia ja toivoo jatkossakin innostavansa lajin pariin oppilaita alkeista ammattilaisiin! Opetustyön ja tanssikoulun pyörittämisen lisäksi Meri-Tuuli kirjoittaa Introduction to Dancehall e-kirjaa, laatii verkkokursseja, tuo jamaikalaisia tanssijoita Suomeen, ja treenaa vuonna 2010 perustamansa crewin Bubblin’ Crew’n kanssa. Syksystä 2017 alkaen Meri-Tuuli tekee myös dancehall-aiheista väitöskirjaansa Helsingin yliopistolla. Väitöskirja kulkee työnimellä “Dancehall Made Me Do It”. Työn alla on myös sivusto www.welcometodancehall.fi, jonka tavoite on tarjota laadukasta dancehall-tietoutta ja vakiinnuttaa dancehallin asemaa katutanssilajina Suomessa.

Oppinsa Meri-Tuuli on saanut vuodesta 2010 Kingstonissa Jamaikalla, missä hän on treenannut säännöllisesti maailman parhaiden dancehall-tanssijoiden yksityisopissa (mm. Rifical Team, Elite Team, Latonya Style, Black Eagles, Shady Squad, Colo Colo, John Bling, Supreme Blazers, Shakespeare, Ovaload Skankaz, Mystic, BG Dancerz, Kimiko Versatile, Queen Latisha, Dance Xpressions, joitain mainitakseen). Tärkeimpänä tyylivaikuttajanaan ja opettajanaan Meri-Tuuli pitää Rifical Teamin Nicky Tricea, jonka kanssa hän on treenannut vuodesta 2010. Jamaikan treenimatkoja on kertynyt kuudessa vuodessa yhdeksän, ja 2011-2012 hän vietti Kingstonissa puoli vuotta.

Meri-Tuuli on elänyt dancehallille vuodesta 2009, jolloin afrokuubalaiset tanssit jäivät ja dancehall otti ykkössijan. Lajiin hän oli tutustunut kunnolla vuonna 2005 asuessaan Kuubassa, missä hän treenasi afrokuubalaisia tansseja ammattilaistanssiryhmä Folklorico de Orientessa. Santiago de Cubassa asui tiivis jamaikalaisten opiskelijoiden yhteisö, joka sai Meri-Tuulin hurahtamaan dancehalliin täysin. Vuodet 2006-2009 Meri-Tuuli opetti pääosin reggaetonia ja salsaa, mutta vuonna 2009 Madridissa asuessaan dancehall alkoi vähitellen viedä voittoa kuubalaistansseista ja 2010 Meri-Tuuli lopetti työnsä Helsingin Yliopistolla ja ryhtyi kokopäiväiseksi tanssinopettajaksi. Bubblin’ Moves sai alkunsa Kisahallin treeniryhmästä ja Aleksanterin teatterin workshopeista, jotka vetivät alusta asti Puutyöhuoneen täyteen oppilaita. Vuonna 2011 Meri-Tuuli perusti oman tanssikoulun voidakseen omistautua täysin dancehallin opettamiseen, treenaamiseen ja jamaikalaisen tanssikulttuurin edistämiseen Suomessa.

Lue lisää:

http://www.danceja.com/bubblin-breezes-finland/

Susanna Kajander (Bubblin’ Crew)

13233125_1086788848059482_2306151076489243403_n

Susanna, “Sussu”, “Zuzan Bubblin”, on Bubblin’ Crew’n alkuperäisjäsen, joka aloitti dancehallin harrastamisen vuonna 2009. Hän on käynyt kovan koulun ollen esiintymislavoilla aloittelijasta saakka. Hän nappasi autenttisen tyylin jujun varhaisessa vaiheessa, ja hioo taitojaan jatkuvasti. Treenimatkoja Jamaikalle on kertynyt seitsemän, ja kotimaassa hän käy kaikentasoisilla tunneilla Bubblin’ Movesilla sekä workshopeissa.

Sussulle on tärkeää dancehall-tanssissa sen tiukkuus, hallittu liike: kaikki lähtee keskivartalosta, josta voima säteilee sormenpäihin, varpaisiin ja päähän asti, muttei “roisku ulos”. Hän yrittää opettaessaan löytää sanoja kuvaamaan, miten kokee kunkin tanssin vartalossaan, ja näyttää oppilaille täysillä mallia. Erilaisten tunteiden ilmaisu tanssin kautta ja musiikin kokeminen sydänalassa antaa hänelle voimaa.
Sussua kiinnostaa dancehallin historia, ilmiöt, tyyli, sekä Jamaikan yhteiskunta ja kulttuuri. Hän on lukutoukka ja tarkkailija, joka hyödyntää havaintojaan crew’n esitysten suunnittelussa ja kirjoittaa e-kirjaa ja verkkokurssimateriaaleja sekä blogijuttuja Meri-Tuulin kanssa. Tiedonpalasia ropisee myös oppilaille tanssin lomassa.

 

Emma Toivoniemi (Bubblin’ Crew)

BB_9

Opettaa tunnit: Dancehall Moves 1, Introduction to Dancehall- ja Dancehall I-intensiivit, Introduction to Dancehall.

Emma aloitti hip hopilla vuonna 2006 ja se olikin hänen päälajinsa vuosia, kunnes vuonna 2010 dancehall kolahti kunnolla. Hän on treenannut Meri-Tuulin tunneilla siitä lähtien ja oli ryhmän Queens of Everything alkuperäisessä kokoonpanossa mukana. Ensimmäisen Jamaikan-reissun jälkeen intohimo dancehallia ja treenaamista kohtaan vain kasvoi, ja Emma pyydettiin mukaan myös Bubblin’ Crew’n riveihin. Treenattuaan kaksi vuotta molemmissa ryhmissä, Emma päätti keskittyä vain Bubblin’ Crewiin – edelleen kuitenkin päämääränään olla monipuolinen tanssija joka taitaa dancehallin kaikki tyylit! Tanssijana Emma on tunnettu erityisesti energiastaan.

DANCEHALL QUEEN STYLE-tunnit & BOOTY!

DHQ Wilma Saartokoski (Queens of Everything, Bubblin’ Crew)

BB_12
Opettaa tunnit: Introduction to Dancehall-tunnin Queen style-jaksot ja Dancehall Queen style 2-tunnin pääope sekä The Dancehall Queen team-valmentaja.

Suomen Dancehall Queen 2016 Wilma “Wili the Wild” aloitti Meri-Tuulin “Bubblin’ Breezes” dancehall-tunnit vuonna 2010, jolloin myös rakkaus lajiin syttyi, sen monipuolisuuden sekä mukaansatempaavuuden johdosta. Dancehallin jatkuva kehittyminen sekä ns. “säännöt” inspiroivat Wilmaa erityisesti. Wilma on tanssinut Queens of Everything-ryhmän riveissä sen perustamisesta (2011) lähtien ja on nyt myös Bubblin’ Crew’n tuore jäsen.

Wilmalle dancehallin opettamisessa tärkeää on dancehallin autenttisuuden säilyminen, energiaa unohtamatta. Wilma on osallistunut lähes jokaiseen jamaikalaisen dancehalltanssijan pitämään workshoppiin Suomessa. Kesällä hän oli opintomatkalla Jamaikalla, josta mukaan tarttuivat tämän hetken kovimmat tanssimuuvit!

Wilma on pirteä, aina täysillä tanssiin heittäytyvä ja taitaa dancehallin eri osa-alueet loistavasti. Harvoin tapaat Wilmaa vakavin naamoin, huumori ja iloisuus on tarttuvaa!

Pätkä Introduction to Dancehall-kurssin queen style-jakson lämmittelystä:
https://www.youtube.com/watch?v=BbzsbrBdySg

Wilman Introduction to dancehall moves-jakson Kick Out-treeniä:
https://youtu.be/2h4EUIfPs5U

DHQ Netta Puustinen (Queens of Everything)

BB_4-2

Opettaa tunnit: Dancehall Queen Style 1-tunnin pääope, vierailee Queen style 2-tunnilla ja Introduction to Dancehall-kurssin ja intensiivien opena. 

Netta löysi dancehallista oman lajinsa jo heti ensimmäisellä kokeilulla vuonna 2009 ja on siitä lähtien treenannut dancehallia lajin parhaiden tanssijoiden opissa niin Suomessa kuin Jamaikallakin. Vuonna 2012 Netta kruunattiin Suomen viralliseksi Dancehall Queeniksi. Kesällä 2015 Netta osallistui Jamaikan kansainvälisiin Dancehall Queen-kisoihin Montego Bayssa (katso video!). Netta tanssii sekä koreografioi Queens of Everything -ryhmässä.

Netta on takuuvarmasti aina kärryillä uusimmista muuveista, biiseistä ja tempuista! Jos kaipaat rohkeutta ja itsevarmaa Dancehall Queen-asennetta, tältä mimmiltä voit oppia sitä.

Tsekkaa video Jamaikan International Dancehall Queen-skaboista: www.youtube.com/watch?v=y4jPa7fy8K8

Petra Kirsi (Queens of Everything)

BB_8

Opettaa tunnit: BOOTY!

Petra aloitti tanssin 12-vuotiaana Hot Club Liikuntakoulussa Lahdessa. Pohjalajina Petralla on monta vuotta treenattu showtanssi, jonka lisäksi hän on harrastanut myös jazzia ja erilaisia street tanssin fuusiolajeja. Pääkaupunkiseudulle muuton jälkeen Petra etsi omalta tuntuvaa lajia ja koulua ja treenasi kaikissa suurimmissa tanssikouluissa Espoossa ja Helsingissä, kunnes vuonna 2010 kohdalle osui Meri-Tuulin dancehall tunti. Dancehall kolahti heti musiikin, tunnin hengen ja lajin liikekielen takia. Suomeen paluun jälkeen vuonna 2011 kaikki muut tanssilajit väistyivät dancehallin tieltä ja vuonna 2012 Petra pyydettiin Queens of Everything ryhmään. Dancehall-oppinsa Petra on saanut Bubblin’ Movesilta ja Jamaikan parhailta tanssijoilta sekä Suomessa, että kahdella Jamaikan matkalla vuosina 2013 ja 2015.

Sanna Yrjänheikki 

22095374_10155106992625028_320547022_o

Opettaa lyhytkurssin 6.11.-11.12.: Kehonhuolto: Pilates/Somatic Stretching/Jooga tanssijoille

Sanna on koulutettu Somatic Pilates ja Somatic Streching- ohjaaja, sekä opiskelee joogaohjaajaksi. Hän työskentelee freelance- tanssijana ja tanssinopettajana sekä kuuluu tanssikollektiivi Clevaan. Sanna tanssii pääasiassa hiphoppia ja housea. Tanssijan ammattinsa kautta Sanna ajautui somatiikan ja erityisesti pilateksen ja joogan pariin ja on harjoittanut molempia pitkään, mutta pilateksen uuden syvyyden hän löysi vasta vakavien polvi- ja olkapääleikkausten jälkeen. Fysioterapeuttinsa avulla hän syventyi pilatekseen kuntoutuksensa kautta mikä avasi hänelle täysin uuden maailman, sekä muutti hänen tapaansa liikkua, ajatella, hengittää ja ylipäätänsä olla. Monet loukkaantumiset ja sairastelut laittoivat Sannan pohtimaan elämäänsä uudelta kantilta ja on sen kautta myös kouluttautunut pääasiassa hyvinvointialoille.

12063907_10153579229016702_359873902_n

TERVETULOA TUNNEILLE! Odotamme sinua Bubblin’ Movesilla!

Ilmoittautuminen tällä lomakkeella kaikille Bubblin’ Movesin tanssitunneille ja workshopeille syksyllä 2017. Erittele lisätietoja-laatikkoon liikuntaseteleiden määrä, jos maksat niillä.

Huomaa, että vahvistukset saattavat mennä sähköpostisi roskapostikansioon, voit välttää tämän jatkossa merkitsemällä Bubblin’ Movesilta tulevat sähköpostit tärkeiksi (esim. tähti-toiminto gmailissa). 

Kokeilutunnille ei tarvitse ilmoittautua. Jos tunti on täynnä, siitä on merkintä lukujärjestyksessä.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kausimaksun kokonaisuudessaan tai Introduction-tunnin jakson/Workshopin, jolle olet ilmoittautunut. Vahvistusviesti lähetetään viikon sisällä ilmoittautumisesta, ilmoittautuminen on kuitenkin sitova lähettämishetkestä lähtien.

Ilmoittautumista ei voi peruuttaa kesken kauden. Bubblin’ Movesin Säännöt kevätkausi 2016 kannattaa lukea huolella ennen ilmoittautumista. Jos et jaksa lukea kokonaan, vaihtoehtoiset Säännöt 2016 for dummies ovat omalla vastuullasi käytettävissä. Säännöt koskevat myös syyskautta 2017.

Nimi

Sähköpostiosoite

Puhelin

Katuosoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Tunnit, joille ilmoittaudut
Erikoiskurssit
 Kehonhuolto: Pilates/Somatic stretching/jooga 6.11.-11.12.
Syksyn tunnit
 Dancehall Moves 1 Dancehall Moves 2 Introduction to Dancehall Dancehall Queen style 1 Dancehall Queen style 2

Maksuerien määrä
1 2 
 Olen opiskelija/työtön

Lisätietoja
Huomaa, että lyhytkurssit maksetaan aina yhdessä erässä. Kirjoita tähän, mille workshopille tai Introduction-tunnin jaksolle ilmoittaudut, tai mistä päivästä alkaen aloitat kausitunnit, muuten ilmoittautuminen koskee koko kautta lomakkeen lähetyspäivästä lähtien.
tai jos maksat laskun liikuntasetelellä kokonaan tai osittain – ilmoita myös seteleiden summa. Jos käytät gmailia, vahvistus saattaa mennä roskapostiin.


 Olen lukenut säännöt ja ilmoittautuessani sitoudun maksamaan kausimaksun kokonaisuudessaan tai jaksot, joille olen ilmoittautunut.