Ilmoittautuminen tällä lomakkeella kaikille Bubblin’ Movesin tanssitunneille ja workshopeille syksyllä 2017. Erittele lisätietoja-laatikkoon liikuntaseteleiden määrä, jos maksat niillä.

Huomaa, että vahvistukset saattavat mennä sähköpostisi roskapostikansioon, voit välttää tämän jatkossa merkitsemällä Bubblin’ Movesilta tulevat sähköpostit tärkeiksi (esim. tähti-toiminto gmailissa). 

Kokeilutunnille ei tarvitse ilmoittautua. Jos tunti on täynnä, siitä on merkintä lukujärjestyksessä.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kausimaksun kokonaisuudessaan tai Introduction-tunnin jakson/Workshopin, jolle olet ilmoittautunut. Vahvistusviesti lähetetään viikon sisällä ilmoittautumisesta, ilmoittautuminen on kuitenkin sitova lähettämishetkestä lähtien.

Ilmoittautumista ei voi peruuttaa kesken kauden. Bubblin’ Movesin Säännöt kevätkausi 2016 kannattaa lukea huolella ennen ilmoittautumista. Jos et jaksa lukea kokonaan, vaihtoehtoiset Säännöt 2016 for dummies ovat omalla vastuullasi käytettävissä. Säännöt koskevat myös syyskautta 2017.

Nimi

Sähköpostiosoite

Puhelin

Katuosoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Tunnit, joille ilmoittaudut
Erikoiskurssit
 Kehonhuolto: Pilates/Somatic stretching/jooga 6.11.-11.12.
Syksyn tunnit
 Dancehall Moves 1 Dancehall Moves 2 Introduction to Dancehall Dancehall Queen style 1 Dancehall Queen style 2

Maksuerien määrä
1 2 
 Olen opiskelija/työtön

Lisätietoja
Huomaa, että lyhytkurssit maksetaan aina yhdessä erässä. Kirjoita tähän, mille workshopille tai Introduction-tunnin jaksolle ilmoittaudut, tai mistä päivästä alkaen aloitat kausitunnit, muuten ilmoittautuminen koskee koko kautta lomakkeen lähetyspäivästä lähtien.
tai jos maksat laskun liikuntasetelellä kokonaan tai osittain – ilmoita myös seteleiden summa. Jos käytät gmailia, vahvistus saattaa mennä roskapostiin.


 Olen lukenut säännöt ja ilmoittautuessani sitoudun maksamaan kausimaksun kokonaisuudessaan tai jaksot, joille olen ilmoittautunut.

 

BUBBLIN' NEWS

Jamaikanterveiset!

26.01.2017 – bubblinmoves

Dhq Netta tuli juuri Kingstonista parin viikon treenireissulta. Kyselin pikaiset kuulumiset – lisää kuulette sunnuntaina 29.1. Jamaikantuliaisia-workshopissa, jossa Netta opettaa mimmityyliä ja Dhq Wili eli Wilma jäbämoveja. Paikkoja on vielä, tervetuloa nappaamaan uusimmat movet, biisit ja tunnelmat! Tyypillinen päiväsi Kingstonissa? Aamupäivällä yleensä chillattiin, otettiin vähän aurinkoa tai käytiin kaupassa tai hengailtiin (sometettiin!). Päivällä oli treenit…. Lue lisää »

Mahtuuko Dancehalliin herkistelyä?

24.11.2016 – bubblinmoves

Miksi tanssikoulussamme ei huudeta – miksi Muumimaailma syntyi? Olen vuosien saatossa silloin tällöin kuvaillut Bubblin’ Movesia Muumimaailmaksi. Mä oon pelännyt ja jännittänyt elämäni aikana kaikkea, mutta varsinkin opettajia. Kun aloin itse opettamaan tanssia, päätin, että teen kaikkeni, ettei ihmisten tarvitsisi pelätä. Tulin luoneeksi Muumimaailman, jossa viihtyvät kokemukseni mukaan ne, jotka arvostelevat itseään jo tarpeeksi niin, etteivät kaipaa… Lue lisää »

Minä & Dancehall: Susanna

25.06.2016 – bubblinmoves

“Ketkä haluis esiintyä messuilla?” Oli loppuvuosi 2009, olin käynyt Meri-Tuulin tunneilla EtnoFitnessillä muistaakseni kesästä saakka, osa niistä oli ollut reggaetonia – keväällä olin käynyt Heinin Ndombolossa ja muilla afrotunneilla. Edellisen kerran olin ollut tanssitunneilla teininä. Lähestyin, vähän itseni yllättäen, ja sanoin et, mua kiinnostais. Merkku vastasi rohkaisevalla, innokkaalla äänellä jotenkin et “joo ilman muuta!”. Ekan… Lue lisää »

1998- Dancehall Terrorists!

13.05.2016 – bubblinmoves

DANCEHALL TERRORISTS 1998-n.2011 Suomen dancehall-tanssijoiden ja -crewien historiasarjassa seuraavana on vuorossa Dancehall Terrorists eli Martina ”Ms. Sanchez” Simone  ”Suga Brown” Belinda “Chenill” Stephanie  “Luxxus”                   Miksi innoistuitte aikoinaan dancehallista? Miten crew’nne syntyi? Milloin aloititte? Aloitettiin toiminta vuonna 1998. Dancehall on muutaman meidän ryhmäläisten kulttuuria, koska ovat Jamaikalla… Lue lisää »

Miten dancehall tanssilajina tuli Suomeen?

27.04.2016 – bubblinmoves

Dancehallia opetetaan jo ympäri Suomen, ja Major Lazorin ja kumppaneiden myötä normityyppikin saattaa olla vihkiytynyt dancehall-musaan, vaikkei tanssilajia harrastaisikaan. Aijan kuvaamina aikoina 90-luvun alussa dancehall-musa oli ollut voimissaan jo kymmenisen vuotta, haastattelussa keskitytään nimenomaan dancehall-tanssiin Mitäköhän dancehallista mahdattiin tuumata kun tanssilajia esiteltiin kansalle ja tanssikouluissa ensimmäistä kertaa? Tähän kysymykseen ja moniin muihin on meillä onneksi nainen… Lue lisää »