Tervetuloa tanssikesään!

Yhtäkkiä ollaankin jo toukokuun lopussa! Ensi viikolla pyörähtää käyntiin kevätkauden viimeinen viikko ja lauantaina juhlitaan kauden päättymistä Spring Jamissa Tervasaaressa. Mestoilla VG+ Komposti Soundista ja Bubblin’ Movesin oppilaat esittävät kevätkaudella treenaamiaan biisejä. Yleisölle tarjolla ilmaisia miniworkshopeja, mm. päälläseisonta-lab! Pääsylipuista yksi voittaa kesän ilmaiset tanssitunnit.

Tanssi ei kesäksi onneksi kuitenkaan taukoa – viikon paussin jälkeen on vuorossa perinteinen Dancehall Bootcamp, jossa line-up tänä vuonna erityisen kova: Kimiko Versatile & Craig Black Eagle, molemmat suoraan Kingstonista ja alansa huippua eittämättä! Viime vuonna Kimikon workshopissa oli 53 mimmiä nauttimassa superenergiasta ja ammattitaidosta – tällä kertaa mukaan mahtuu 30 ekana ilmoittautuvaa, kannattaa ilmoittautua pikapikaa!

Kesällä voit myös aloittaa uuden harrastuksen: Introduction to dancehall-tunti on tarjolla myös kesä-heinäkuussa. Viikkotunteja on torstaisin 11.6.-2.7. – ilmoittautumisohjeet ja kuvaukset ym. löytyy kesätunnit-eventistä.

Kesä on siis ovella, vaan missä kesäsää??? Sillä on viikko aikaa ilmestyä, viime vuonna kevätnäytösten aikaan oli jo hellettä.

UA-88668597-1