Tuntikuvaukset

DANCEHALL QUEEN STYLE 

Queen style on dancehallin naisellisempi puoli, johon liittyy vahvan asenteen lisäksi erityisesti lantion ja takapuolen käyttö. Tunnilla harjoitellaan niiden lisäksi mimmitanssiliikkeitä ja helppoa akrobatiaa oman tason mukaan, koreografiaa ja lajille tyypillistä sanastoa. 

DANCEHALL MOVES

Dancehall moves (steps, dances) on dancehallin unisex/maskuliininen puoli, joka kattaa Jamaikalla noi 80% dancehall tanssista. Dancehall moveseihin sisältyvät tanssilajin old, mid ja new school stepsit, aina gangsta moveista sosiaalisiin biletansseihin. Tanssin lomassa tunneilla avataan dancehall-musiikkia ja ilmiöitä, jotta oppilaat saavat syvempää ymmärrystä tanssilajia ympäröivästä kulttuurista.

DANCEHALL QUEEN STYLE OPEN LEVEL

Avoimen tason dancehall queen style – tunnilla treenataan mm. lantion käyttöä, mimmitanssiliikkeitä, koreografiaa ja freestylea. Tunti on avoin kaikille, mutta ei lähde täysin alkeista, joten oppilailla on hyvä olla ainakin muutaman tunnin kokemus dancehallista tai jostain muusta tanssilajista.

DANCEHALL MOVES OPEN LEVEL

Avoimen tason dancehall moves tunnilla treenataan unisex dancehallia, liikkeitä, tekniikkaa, koreografiaa ja freestyleä. Tunti on avoin kaikille, jotka haluavat keskittyä unisextyyliin ja dancehallille ominaiseen heittäytymiseen ja nopeuteen.

 

KYSYTTÄVÄÄ?

Laita sähköpostia: bubblinmoveskollektiivi@gmail.com

Parhaiten osaamme auttaa sinua, jos otsikoit viestisi tunnin nimellä, jota asia koskee tai muuten selkeästi.

UA-88668597-1