Löydät tältä sivulta viikkotuntien tuntikuvaukset ja tuntikohtaiset hinnat sekä ilmoittautumispäivämäärät.

TUNTIKUVAUKSET JA TUNTIKOHTAISET HINNAT:

DANCEHALL QUEEN STYLE ALKEIS-PERUSTASO

Queen style on dancehallin naisellisempi puoli, johon liittyy vahvan asenteen lisäksi erityisesti lantion ja takapuolen käyttö. Tunnilla harjoitellaan niiden lisäksi naisellisia tanssiliikkeitä, helppoa akrobatiaa jokaisen oman tason ja kiinnostuksen mukaan, koreografiaa sekä dancehall-musiikin kuuntelemista. Oppilaiden tarpeen mukaan tunteihin voidaan sisällyttää lajiin liittyvää keskustelua ja tiedon jakamista normaalia tuntien alustusta ja kerrontaa enemmän. Tervetuloa niin vanhat kuin uudetkin alkeis – ja perustason tanssijat!  Tästä myös keskiviikon innokkaimmille treenaajille lisätunti!

Hinta: 204€/ syyskausi (16 krt), ei alennuksia. Laskutetaan sähköpostiin tulevalla kertalaskulla, joka pitää olla maksettu ennen ensimmäistä tuntia. Kysy tarvittaessa opettajalta maksuaikaa tai osamaksua.

Ilmoittautuminen nettisivun lomakkeella 6.8 mennessä. Laskun eräpäivä 18.8.2019.

DANCEHALL MOVES

Dancehall moves (steps, dances) on dancehallin unisex/maskuliininen puoli, joka kattaa Jamaikalla noi 80% dancehall tanssista.

DANCEHALL MOVES  ALKEIS-PERUSTASO

Tunneilla käydään läpi dancehall newskool-moveja ja niiden yhdistelmiä, keskitytään dancehall-liikekielen ja energian löytämiseen. Tunnilla treenataan myös tekniikkaa, freestyleä ja koreografioita. Tunti sopii kaikentasoisille ihmisille, jotka haluavat keskittyä unisex tyylin perusteisiin.

Hinta: 204 €/syyskausi

Ilmoittautuminen nettisivujen lomakkeella 6.8.2019 mennessä. Laskun eräpäivä 18.8.

DANCEHALL MOVES EDISTYNEET

Tunneilla käydään läpi sen hetken olennaisimpia liikkeitä, sekä syvennytään tarkastelemaan lajin eri elementtejä kuten energisyyttä, new skool ja old skool flowta.Tunneilla treenataan tekniikkaa, freestyleä ja koreografioita. Tunti vaatii oppilaalta itseohjautuvuutta ja soveltuu vähintään vuoden dancehallia harrastaneille.

Hinta: 204 €/syyskausi

Ilmoittautuminen nettisivujen lomakkeella 6.8.2019 mennessä. Laskun eräpäivä 18.8.

INTRODUCTION TO DANCEHALL

Introduction-tunti on selkeä johdanto dancehallin eri puoliin. Se antaa vasta-alkajille vahvan pohjan dancehallin treenaamiseen ja toimii hyvänä kertauksena myös pidempään tanssineille tai taukoa pitäneille. Aikaisempaa kokemusta tanssista ei tarvita. Introduction-tuntia suositellaan käytävän kaksi kautta ennen siirtymistä perustason tunnille.

Opetus jakaantuu kahteen isompaan teemaan: Dancehall Queen Style (jaksot B ja D) ja Dancehall Moves (jaksot A ja C). Queen Style -tuntinimike viittaa dancehallin naiselliseen puoleen, kun taas Moves miehiseen/unisex-tyyliin (tarkemmat tuntikuvaukset alempana). Opetus on jaettu neljään neljän viikon mittaiseen jaksoon.

Introduction to Dancehall jaksot:

Jakso A 28.8. – 18.9.

Dancehall Moves (unisex): biletanssit, old school ja middle school

Jakso B 25.9. – 16.10.

Dancehall Queen Style (female): biletanssit, old school ja middle school

Jakso C 23.10. – 13.11.

Dancehall Moves: New school

Jakso D 20.11. – 11.12.

Dancehall Queen Style: New school

Hinnat:

59 € / jakso

99 € / Queen Style -jaksot

99 € / Moves-jaksot

202 € / kaikki jaksot, kun ilmoittaudut kerralla koko kaudeksi. Sisältää kirjan Introduction to Dancehall – Dancehall-tanssijan käsikirja (ovh 26,90 €)!

Introduction to Dancehall -oppaaseen on tiivistetty oleellisin dancehallista tanssilajina sekä vinkit ja linkit selkeäksi paketiksi. Kun ymmärrät paremmin kulttuuria tanssin ympärillä, kehityt tanssissakin eri tavalla.

Tanssisi saa lisäpotkua, kun ymmärrät, miksi tunneilla teetetään tietynlaisia harjoituksia, tai viitataan tekniikkaan, bile-etikettiin, biletansseihin, middle school -aikaan, foundation-moveihin, klassikkobiiseihin jne. Tekniikka-osiossa on avattu dancehall-tekniikan tärkeimmät peruspilarit, joihin voit palata milloin tahansa – kirja on sinun ja pysyy!

Kirjan on kirjoittanut Meri-Tuuli Hirvonen (kollektiivin perustaja ja taiteellinen johtaja), sekä Introduction-tunnin opettajat Susanna Kajander ja Wilma Saartokoski.

Ilmoittautuminen nettisivujen lomakkeella 6.8.2019 mennessä. Laskun eräpäivä 18.8.

HUOM! Huomioi, että Queen Style sekä Moves-tuntien laskut lähetetään erikseen, vaikka ilmoittautuisitkin koko kaudelle yhdellä kerralla.

Dancehall Queen Style

Queen style -tunneilla (female dancehall, mimmidancehall), otetaan haltuun dancehallin naisellisemman puolen osa-alueet: lantion käyttö, kehitys, biletanssit, uusimmat naiselliset dancehall liikkeet + niiden yhdistelmät sekä käydään läpi helppoa lajiin liittyvää akrobatiaa. Tunnilla harjoitellaan lajille ominaista asentoa ja liikekieltä, käydään läpi lajisanastoa ja tanssien/stepsien nimiä. Opettaja pitää pieniä alustuksia eri teemoihin liittyen. Tunneilla käytyäsi sinulla on kokonaiskuva siitä, mitä kaikkea dancehall queen style on.

Hyvä meininki ja hiki ovat tällä tunnilla taattuja!  

Opettajana Wilma Saartokoski

Dancehall Moves

Moves-tunneilla opetellaan maskuliinisen tanssin liikekieltä, tekniikkaa ja erilaisia tyylejä sekä tutustutaan dancehalliin kokonaisuutena. Treenataan tanssiliikkeitä eli “muuveja”, koetaan miten dancehall on kehittynyt 1990-luvulta tähän päivään, käydään läpi lajisanastoa sekä tanssijoiden ja liikkeiden nimiä, ja harjoitellaan koreografiaa. Opettaja pitää pieniä alustuksia eri teemoihin liittyen, mm. bilekulttuurista. Tunneilla käytyäsi sinulla on kokonaiskuva siitä, mitä kaikkea dancehall on, ja voit helposti jatkaa matkaa syvemmälle sen pariin. Erästä oppilasta lainaten “Opetus oli innostavaa ja informatiivista. Teoreettista ja hauskaa. Opin lajista paljon.”

Opettajana Susanna “Sussu” Kajander.

DANCEHALL QUEEN STYLE KESKITASO

Dancehall queen style keskitason tunti on tarkoitettu sinulle, jolla on perustiedot dancehall queen stylestä, eli tanssitaustaa vähintään  vuoden verran. Sopii myös kokeneemmille tanssijoille perustreeniksi. Syksyn tunneilla treenataan itsevarmuuden ja asenteen löytymistä omaan tanssiin, lantion käyttöä, mimmitanssiliikkeitä, lajille tyypillistä akrobatiaa, koreografiaa sekä itsenäistä tanssia matalalla kynnyksellä. Oppilaiden tarpeen mukaan tunteihin voidaan sisällyttää lajiin liittyvää keskustelua ja tiedon jakamista normaalia tuntien alustusta ja kerrontaa enemmän. Netta on kesällä treenimatkalla Jamaikalla ja syksyn pääpainona onkin uusien liikkeiden tekniikka ja energia. Alkukaudesta käytämme myös enemmän aikaa jokaisen halukkaan oman akrobatiapankin työstämiseen. HUOMIO! Syyskauden tunti on kestoltaan 75min!

Hinta: 215€/syyskausi, ei alennuksia. Laskutetaan sähköpostiin tulevalla kertalaskulla, joka pitää olla maksettuna ennen ensimmäistä tuntia. Kysy opettajalta maksuaikaa tai osamaksua jos tarvitset.

Ilmoittautuminen nettisivujen lomakkeella 6.8.2019 mennessä. Laskun eräpäivä 18.8.

DANCEHALL QUEEN STYLE EDISTYNEET

Edistyneet-tunti on tarkoitettu tanssijoille, joilla lajin perustuntemus on jo vahvaa: liikkeiden nimet, dancehall akrobatia- ja tekniikka ovat hallussa.

Perustreenin sekä akrobatia- ja koreografiatyöskentelyn lisäksi tunnilla pyritään keskittymään jokaisen oppilaan omaan kehitykseen, asenteen ja ilmaisun kasvattamiseen. Kurssiin sisältyy myös freestyle treeniä mukavassa ja kannustavassa ympäristössä

Hinta: 215€/syyskausi, ei alennuksia. Laskutetaan sähköpostiin tulevalla kertalaskulla, joka pitää olla maksettuna ennen ensimmäistä tuntia. Kysy opettajalta maksuaikaa tai osamaksua jos tarvitset.

Ilmoittautuminen nettisivujen lomakkeella 6.8.2019 mennessä. Laskun eräpäivä 18.8.

KYSYTTÄVÄÄ?

Laita sähköpostia: bubblinmoveskollektiivi@gmail.com

Parhaiten osaamme auttaa sinua, jos otsikoit viestisi tunnin nimellä, jota asia koskee tai muuten selkeästi.