Viikkotunnit

BUBBLIN’ MOVES -KOLLEKTIIVI TARJOAA DANCEHALL-OPETUSTA WORKSHOPIEN, INTENSIIVIKURSSIEN & VIIKKOTUNTIEN MUODOSSA. Tältä sivulta löytyy tieto viikkotunneista. Tutustu workshopeihin & intensiivikursseihin täällä.

Syksyn viikkotunnit 30.8-29.11.2023

Tunnit pidetään keskiviikkoisin Suvilahdessa, osoitteessa Kaasutehtaankatu 1, rakennus numero 6 (Puhdistamo), 2.kerros.

Dancehall queen style open level klo 17.30-19:00 / DHQ Wilma

Avoimen tason dancehall queen style – tunnilla treenataan lantionkäytön lisäksi naisellisia tanssiliikkeitä, koreografiaa sekä akrobatiaa ja freestyleä jokaisen oman tason ja kiinnostuksen mukaan. Avoimen tason tunti sopii kaikille dancehallin feminiinisestä puolesta kiinnostuneille harrastajille, niin uudesta konkariin. Tunti ei lähde täysin alkeista, joten oppilaalla olisi hyvä olla jonkin verran aikaisempaa kokemusta dancehallista tai muusta tanssilajista. Tunneilla opettaja pyrkii antamaan oppilaille harjoituksia oppilaan oman tason mukaisesti, jotta jokainen oppilas nauttisi ja saisi tunnista parhaimman hyödyn itselleen.

Dancehall perus/keskitaso klo 19-20.30 / Prince Black Eagle

Tunnilla opetellaan dancehallia mahdollisimman laajasti: stepsejä, koreografiaa, tekniikkaa sekä sitä mitä tarkoittaa olla dancehall tanssija/artisti ja miten kehittää itsevarmuutta, jota lajissa tarvitaan. Lisäksi pääset oppimaan läheltä Princen signature tyyliä, sulavaa ja hallittua liikekieltä. Tunti sopii heille, joilla on jo pohjaa dancehallista.

This class will focus on covering all aspects of dancehall, from technique to energy. You will learn dancehall moves and dances throughout history till today, choreo and Prince’s signature style in weekly classes. There will be focus on what can be called dancehall confidence and Princes expertise: “Work smart, not hard”.

Viikkotuntien hinnasto:

Wilman open level tunti: 255 euroa / syyskausi

Princen perus/keskitason tunti: 325 euroa / syyskausi

Irtotunti (varmista ennen tuloa, että tunti ei ole täynnä): 20/25 euroa 

Ilmoittautuminen:

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huom! Lue alla olevat ehdot ennen ilmoittautumista ja kysy lisätietoa, jos niissä on epäselvyyttä.

Wilman tunti: ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen bubblinmoveskollektiivi@gmail.com.

Princen tunti: ilmoittaudu sähköpostilla princeblackeagle.bookings@gmail.com.

Ilmoittautumalla hyväksyt alla olevat ehdot:

  • Oppilas sitoutuu maksamaan kausi/kurssimaksun tunneista tai kursseista, joille on ilmoittautunut. 
  • Ilmoittautuminen on sitova heti sen lähettämishetkestä lähtien. 
  • Jokaisella oppilaalla on kolme (3) korvausmahdollisuutta kauden aikana. Korvausoikeus ei koske lähtökohtaisesti workshopeja eikä lyhytkursseja, jollei muuten sovita.
  • Ilmoittautumista ei voi peruuttaa eikä muuttaa jälkeenpäin. Vakavissa yli kuukauden kestävissä sairastapauksissa, joista on esittää lääkärintodistus toimitaan tapauskohtaisesti. Oppilaalla on velvollisuus ilmoittaa sairastumisesta heti sen tapahduttua. 
  • Tunnit maksetaan laskulla, joka lähetetään oppilaan sähköpostiin viimeistään 14 vrk:tta ennen eräpäivää. Ota yhteyttä opettajaan, jos tarvitset lisää maksuaikaa laskulle. 
  • Suosittelemme oppilaita liittymään Bubblin’ Moves- oppilasryhmään facebookissa, jossa jaetaan myös muuta infoa, kuten tiedot ajankohtaisista workshopeista ja tapahtumista. 
  • Opettaja pidättää oikeuden aikataulu-, tunti- ja opettajamuutoksiin.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

UA-88668597-1